Elsker å spille poker? Nytt i spillet? Uansett nivå av erfaring, vi vedder på at det er flere ting du ikke visste om poker. Hvor mye er vi villige til å satse på? Ikke ekte penger, vær ikke dum. Vi lar deg lagre det for de virkelige tabellene. Dagens innlegg er bare for moro, bokstavelig talt, da vi undersøker 5 morsomme fakta om poker vi vedder på, visste du ikke.

Enten du ser poker på TV, spiller live, eller liker online Texas Hold’em, vet du at poker spilles med en 52-kort dekk. Men det var ikke alltid tilfelle. Visste du at århundrer siden, ble poker spilt med bare 20 kort? Spillerne ble utdelt fem kort hver og en som satse på hvem som hadde den beste hånden. Med bare 5 kort kan det bare være fire spillere i et gitt spill.

Kjedelig. Helt kjedelig. I hvert fall av dagens standarder. Tilbake i 1973 bestemte CBS å puste poker på tv i et forsøk på å fange spenningen i spillet og bringe den inn i hjemmene til millioner. Så sendte de World Series of Poker fra Las Vegas, som hadde en premie på $ 130.000. Deretter var det ingen hullkortkameraer, så kringkastingen var utrolig kjedelig etter dagens standarder.

Mange mennesker tilskriver online pokersider for å forsterke pokerrevolusjonen. Og det kan være noe sant. Når alt kommer til alt, da folk så at en online poker ingen kunne slå en liten inngangsavgift til et World Series of Poker armbånd og bli millionær, var det en spillbytter. Men det var ikke bare online poker som du kan takke for at du tenker på pokerrevolusjonen. I 2004 gikk NHL på streik.

Tror det er utmattende å se pokerspillere i Vegas sitt, fold, mye og heve i 12 timer rett? Du er ikke sett nohin ennå. Tilbake i 1881 hadde Bird Cage-turneringen, som ble holdt på Bird Cage Theatre i Tombstone, Arizona, en innkjøp på $ 1000 og tiltrukket noen av de største gunslingers og pokerpersonligheter fra Old West. Spillet var tydeligvis 8 år, 5 måneder og 3 dager, selv om det ikke er noen dokumentasjon som støtter dette faktum.

Høres ut som et stort antall, ikke sant? Tross alt er det 52 kort i dekk, bare fire dresser, og bare 13 forskjellige verdier av kort (antar 10, J, Q, K er forskjellige verdier, som de ikke er). Men det er enkel matte virkelig. Eller kompleks matte, som vi ikke engang kommer inn i. Med det sagt er poker et spill med statistikk og odds, så å vite at tallene dine er nøkkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *