De fleste video poker spill som ikke inkluderer wildcards har mer eller mindre de samme riktige strategiene, i alle fall i de fleste hender. All american Video Poker er imidlertid litt annerledes. Hovedtrekk ved dette spillet er at fulle hus, flushes og straights alle har samme 8x utbetaling. Som et resultat, hvis du er lulled inn i en falsk følelse av å vite hvordan du spiller uten å gjøre de riktige tilpasningene, vil du kjøre deg selv i bakken veldig raskt med noen ganske dårlige gevinster.

Første ting er først: Høye par er vanligvis bedre enn flush trekker i de fleste spill. Imidlertid er de aldri bedre enn en flush draw i All American. Dette er også med en ganske betydelig margin. Med uavgjort straight draw, er tegningen imidlertid bare bedre enn et høyt par de fleste av tiden. Tingen om det er at du trenger minst to høye kort i uavgjort for at det skal være riktig å holde uavgjort. Men hvis du har JJT98 uten flush draw, er det bare verre å holde tegningen, enn å holde paret med rundt 1/250 av innsatsen din. Dette er en liten margin.

Hvis du er spesielt dyktig på et spill som Jacks or Better, så vet du hvordan du skal spille en hånd som AcKcQc8c4d. Mens de fleste er tilbøyelige til å holde flush-tegningen i det aktuelle spillet, er det faktisk bedre å holde AKQ royal flush-kombinasjonen i stedet. I All American er det bedre å holde fire-kort-flush-tegningen fordi flush utbetalingene er høyere. Dette er et morsomt tilfelle der det å vite avanserte strategier faktisk kan føre til at du tenker deg selv og vær verre av to alternativer i en situasjon der nybegynnere faktisk ville være tilbøyelige til å gjøre det rette spillet i stedet.

En situasjon som er veldig interessant skjer når du har et lavt par med en gutshot straight draw. Hvis det er minst ett høyt kort i hånden din, bør du beholde tegningen. Men hvis du ikke har minst ett høyt kort (jack eller bedre) i hånden, bør du gå med det lille paret i stedet. Som du kan se, krever utbetalingsbordet noen ganske drastiske tilpasninger som du aldri ville gjøre i flere fremadrettede spill som Jacks or Better, og det er derfor det er så viktig å lære å justere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *