Spilleautomaten fra Playtechs Age of the Gods-serien har eksistert lenge siden, og spillerne har slått seg på sine favoritter. Goddess of Wisdom er ganske populær på online kasinoer av to grunner. Den bruker slotsmotoren fra Marvel’s Elektra, som pleide å trekke høy trafikk før den ble avsluttet. Athena er en kjent gresk gudinne, så det er lett å forholde seg til symbolene på hjulene.

 

Selv om tittelen på online spilleautomat beskriver Athena som visdomens gudinne, er hun også krigets gudinne. Ironisk nok har krigsaspektet fått større vekt. Gudinnen i full kamp regalia er det ville symbolet. Athena følger alltid med en hvit ugle, og i dette spilleautomat er den klare fuglen scatter symbolet. De høyeste linjebetalinger utdeles av Athenas skjold. Hvis du ser nærmere på det, finner du lederen av Medusa Gorgon på den. Medusa var en slags arch fiende av Athena i gresk mytologi. Et annet symbol er Athenas brystplate som heter Aegis.

 

Hun ble født med det og det gjorde henne uovervinnelig. Det er to spennende symboler som ikke har en åpenbar forbindelse med Athena. Den ene er et par sandaler. Disse tilhører Nike, gudinnen til seier. Athena skjenket seier i krig til de som tilbad henne. Deretter er det en oliven, et must i gresk mat. Den greske byen Athen er oppkalt etter denne gudinnen, og Athena hadde begavet denne frukten til athenerne.

 

Det er bare en bonusfunksjon i gudinnen for visdom online-spor. Det heter Battle Game og er en gratis spins funksjon. Du får tre alternativer, og du må velge en av dem. Alternativene er basert på elementer fra Athenas rustning. Skjoldet tildeler 10 gratis spinn. Hjelmen tildeler 7 gratis spinn med en 4x multiplikator. Brystplaten tildeler 14 gratis spinn med en 2x multiplikator. Den viktige fotnoten til tilbudene er at det valgte symbolet erstatter de andre to i løpet av de frie spinnene. Dette gir mening til skjoldalternativet, som ellers synes overflødig. Skjoldet utbetaler mye mer enn de to andre symbolene, og derfor blir utbetalingene i disse frie spinnene større i gjennomsnitt. Gudinnen av Visdom online slot spill er knyttet til multi-tier progressive jackpot nettverk felles for alle Age of the Gods titler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *