Nesten alle spillere som elsker black jack ville vite de grunnleggende reglene i spillet og dets grunnleggende strategier. Men med de grunnleggende reglene og strategiene er det ikke mulig å vinne mest. Disse strategiene er funnet hvis du vil spille spillet bare for moro skyld. Men hvis du planlegger å spille i en turnering eller på high stakes-bordet, ville det være nødvendig å forstå og mestre noen avanserte strategier i svart jack.

Splitting og Doubling Down

De fleste black jack spillere vet ikke at når de to første kortene er et par, kan de faktisk dele dem opp i to hender. Når dette brukes med perfektion, kan det også øke sjansene for å vinne i stor grad. For eksempel, hvis du har to ess, er det best å splitte dem opp. Ess er verdt elleve poeng, og de fleste kortene i dekk har en verdi på 10 slik at sjansene for å vinne en svart jack er ganske bra. Det er andre kort i kortstokken som du ikke bør doble ned som ansiktskort eller 10s. I noen tilfeller kan det føre til to lavere verdi hender.

De harde hendene og de myke hendene

En annen viktig strategi i svart jack er å forstå forskjellene mellom de myke hender og de harde hendene. En myk hånd er en som har et ess og er verdsatt til elleve poeng. En hard hånd er en som har et ess og er verdsatt til ett punkt siden spilleren ville gå bust hvis det hadde blitt telt til 11. Når du har en myk hånd i spillet, kan du få et ekstra kort uten å måtte bekymre deg for går bust fordi eset alltid kan verdsettes til en når du vil.

Forsikring

En avansert regel i svart jack er forsikringen. Hvis forhandlerens opp kort er ess, kan du velge å ta forsikring. Forsikringsbudet vil være lik halvparten av den første innsatsen, og i tilfelle forhandleren har en svart jack, vil du miste bare halvparten av den opprinnelige innsatsen din hvis du tok forsikringen. Men hvis forhandleren ikke har en svart jack, ville du miste innsatsen. Hvis du planlegger å delta i en turnering eller i et høyt bord, ville det være nødvendig for deg å forstå de avanserte regler og Strategier for Blackjack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *