Blackjack Switch er et spill som du finner på Playtech-drevne Online Casino nettsteder som sentrerer rundt en juksemetode som folk har brukt på blackjack i lang tid: bytter tilbake kortene. Det er tilgjengelig som en juridisk tilnærming i dette spillet siden du skal spille to hender om gangen på hver innsats. Det er imidlertid visse kompensasjoner for huset slik at du kan trekke denne bryteren. I dette spillet, når forhandleren blir 22, er det alltid et trykk mot en spiller som har 21 eller mindre. Unntaket til denne regelen er når spilleren har blackjack. I dette tilfellet vinner spilleren sin hånd.

Regelen om bytte betyr at du vil ende opp med sterkere starthender oftere. På den annen side betyr regelen om binding på en forhandler 22 at du må spille mer konservativt på mange steder. For eksempel vil du bare doble en hard 9 i dette spillet hvis du står overfor en seks. Hard tiere bør doble mot åtte eller lavere bare, og harde 11s bør doble mot en ni eller under. Dette er ganske konservativt, men det er enda mer enn det.

Spillerne må være litt mer aggressive med høyere harde hender når de står overfor svake dealerskort. For eksempel bør en hard 12 slå mot en to, tre eller fire. En hard 13 må også slå mot en forhandler to. Alle andre verdier skal stå i dette spillet når du har en hard 12 eller høyere og du står overfor en forhandler seks eller lavere. Du vil imidlertid alltid slå hvis du har en hard 12 til hard 16 mot en forhandler som viser en syv gjennom ess som du ville i de fleste former for blackjack som ikke tillater overlevering på utvalgte steder.

Dobling med myke hender har virkelig blitt kuttet med push på 22-regelen. Du vil doble mot en seks hvis du har en myk 16, 17 eller 18. Du vil imidlertid bare doble mot en fem hvis du har en myk 17 eller 18. Ingen annen fordobling skjer med myke hender i dette spillet, som er interessant å merke seg fordi du vanligvis er ganske aggressiv med myke starthender mot forhandlere som viser svake kort. Imidlertid er slipset på 22-regelen en ganske stor avtale her og kutter tilbake mye av verdien din som kommer fra når forhandleren normalt ville buste med 22 på et dobbeltspill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *