RealTime Gaming tilbyr en Blackjack Variasjon kalt Caribbean 21, og det er et ekstremt interessant spill som du sannsynligvis vil elske hvis du liker blackjack eller karibisk-stil bordspill. Det er noen store forskjeller i reglene som fører til et mer spennende spill enn tradisjonell blackjack, og med perfekt strategi er det mulig å få huskanten ned til under 0,2 prosent. I det følgende skal vi gi deg en komplett introduksjon til dette spillet og vise deg hva du trenger å vite for å komme i gang.

De store forskjellene i karibiske 21 er at spilleren kan dele noen to kort og doble enhver hånd til enhver tid, men forhandleren vinner alle båndene. I tillegg anses en ess alltid for å ha en verdi på en og aldri på 11. Hvis en hånd består av to ti-punktskort og en ess, blir den referert til som en karibisk 21 i dette spillet, og det slår alle andre 21-punkts hender. I tillegg er en spiller Caribbean 21 utbetalt med en hastighet på 3: 2 i stedet for den typiske jevnbetalingen for en vinnende hånd. Det er også verdt å merke seg at spillere kan velge å overgi når som helst.

Å lære den grunnleggende strategien for karibisk 21 er gjort litt vanskelig på grunn av det faktum at det er så mange forskjellige ting å lære. Men siden du spiller online, kan du alltid referere til et diagram. Hvis du ikke gjør noen feil når du bruker grunnleggende strategi, har spillet bare et hus fordel av rundt 0,19 prosent.

Hvis du ikke vil bruke et diagram, så er det noen generelle prinsipper å huske på når du spiller. Du bør alltid doble med totalt 11, og du bør ofte doble med totalsummer på ti eller ni hvis motstanderen din har et svakt upcard. I dette spillet er en ess eller to nøytrale oppskrifter, og du vil derfor målrette kortene tre til syv når du dobler. Vær oppmerksom på at denne endringen kommer fra ess som alltid har en verdi på en.

Med tre eller flere kort i en hånd, kommer du alltid til å stå med totalt 18 eller høyere. Hvis du har totalt 16 eller 17 i stedet, så stå alltid med mindre du står overfor et forhandlerskort som er et ni eller ti kort. I disse tilfellene bør du velge å overgi i stedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *