Inspirert av teoriene til en fransk matematiker som går tilbake over 200 år, og som det også har fått navnet sitt fra, er D’Alembert roulette system en av spillstrategiene som brukes av mange spillere i verden, spesielt for å minimere tap og forlenge lengden av spillbudsjettet ditt. D’Alembert roulette system er faktisk ikke designet for å oppmuntre til store umiddelbare gevinster, men det kan hjelpe deg med å tjene penger i det lange løp.

På samme måte som martingale -systemet, brukes dette også på eksterne spill som oddetall eller partall, høy eller lav og rød eller svart. Progresjonen som utgjør systemet er ganske enkel: Spilleren legger til en enhet i innsatsen etter hvert tapende spinn, mens han fjerner en enhet etter hvert vinnende spinn. La oss anta at vi bruker en første innsats på € 1 på rødt. Etter det første spinnet var innsatsen tapt. Av denne grunn fortsetter vi å satse på rødt på neste spinn, men denne gangen € 2. I tilfelle spinnet fortsatt er en taper, må vi satse € 3 på rødt på det tredje spinnet. I tilfelle en gevinst, for å fortsette progresjonen, er det nødvendig å gå tilbake til innsatsen 2 € og fjerne en enhet etter seieren.

Som du kan se, er systemet litt mer intrikat enn martingalen og lar deg ikke tjene penger etter et eneste vinnende spinn. Ved å ta eksemplet ovenfor, hvis spilleren bestemte seg for å slutte å spille etter seieren på det tredje spinnet, ville han faktisk ikke få noen fortjeneste siden den totale kostnaden på € 6 for de tre spinnene er nøyaktig det samme som gevinsten. Men hvis det fjerde spinnet viser seg å være en vinner, vil spilleren gi en netto fortjeneste på € 4.

Dette betyr at D’Alembert Roulette System krever lengre spilletid for å få en reell fordel. Spilleren må alltid holde et øye med utgiftene sine og stoppe systemet når han når en tilfredsstillende netto fortjeneste, gitt av summen av flere vinnende spinn. D’Alembert -systemet er ikke perfekt. Strategien er basert på å vinne og tape striper, prøve å få mest mulig ut av en gevinst og minimere risikoen for å miste store deler av budsjettet. Dette er grunnen til at etter hvert vinnende spinn må spilleren fjerne en enhet fra innsatsen for å beskytte seg mot et mulig etterfølgende tapende spinn som kan sette nettoverskuddet i fare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *