Hvis du ikke er klar, er spillsystemer hovedsakelig Gambling Strategier. En person som bruker et spillsystem, går inn i et spill med en ide om hvordan de skal satse, hvor mye og så videre. På høyeste nivå har disse systemene vist seg å fungere.

Nå blir disse spillsystemene vanlig. Folk blir mer intelligente med så mye informasjon på fingertuppene, noe som gjør det lettere å abonnere på den samme filosofien som noen andre. Betting systemer er nyansert, og begrepet er generelt, men de er verdt å diskutere. Dessverre er sakens fakta ikke solskinn og regnbue.

Med den oppfatning at ingen spillsystemer kan tilby garantert fortjeneste, er det noen få spillsystemer som kan hjelpe deg med å lage smartere og mer strategiske spill. Disse spillsystemene går alle dypere inn i de områdene hvor spill er en ferdighet. Funksjonelle spillsystemer stole på å forstå “metagame” av spillet og ta beregnede risikoer.

Et populært og nyttig spillsystem er å se oddsene for en viss tid, si en uke, før du legger innsats. Endret oddsene? Hvordan? Hvorfor? Å svare på disse spørsmålene kan gi deg verdifull, handlingsbar innsikt.

På samme måte kan du lage en sjekkliste over alle variablene som går inn i et spill. Ved å satse på en myntflip er det bare en variabel: ansiktet som lander opp. I et sportsspill kan det være hundrevis av dem.

Vekt ut disse variablene og tilordne dem et tall på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er “usannsynlig” og 10 er “praktisk garantert”. Dette gjør at dine følelser og kunnskaper kan akkumuleres i et regneark av tankene dine, som du kan deretter handle på.

I likhet med det variable systemet, kan du tildele individuelle spill en rangering på 1 til 10. Igjen er 1 minst sannsynlig å lykkes. For hvert tall, tilordne en prosentandel av bankrollen din. Å øke begge intervaller med 1% er vanlig. Noen bettors handler ikke på spill under en bestemt poengsum.

Dette systemet forhindrer svingninger i tapene dine, men kan også hindre svingninger i fortjenesten din. Det er imidlertid nøkkelen til suksess for mange spillere. Enhetssystemet har blitt brukt av mange blackjack- og pokerspillere til stor suksess.

Faktisk har mange vellykkede og nyttige spillsystemer kommet fra pokerspillere. Hvis du ønsker å satse strategisk, bør du lese inn hvilke flotte pokerspillere som gjør. Selv om poker ikke er ditt spill, vil du sannsynligvis kunne bære mange av prinsippene over til andre spill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *