Playtech tilbyr et stort antall online blackjack-varianter med forskjellige sidespill. Nylig lanserte det et nytt blackjack-spill som inkluderte alle sidespillene på ett bord. Det er passende kalt All Bets Blackjack. Du vil ikke lenger måtte hoppe fra spill til spill for å spille dine favoritt-sidespill. Alle spill Blackjack er live på online kasinoer.

Alle spill Blackjack er basert på europeisk blackjack og er et multi-håndspill som spilles med seks dekk. Detaljerte regler er tilgjengelige via Hjelp-alternativet i Innstillinger-menyen. Sidenesatsene er kort forklart her. Utbetalingen for hver sideinnsats kan ses ved å flytte markøren over innsatsområdet for den innsatsen. En viktig ting å huske er at du ikke kan plassere noen sidespill uten å spille hovedspillet. Du kan imidlertid vinne sidespillene selv om du mister hovedspillet.

Top 3-sidespillet, som navnet antyder, er bestemt på dealerens oppad-kort og de to første kortene som spilles til spilleren. Innsatsen betaler for en passende tre i et slag, straight flush og tre i en slags kombinasjon.

Perfekt Par-sidespillet er avgjort på de to første kortene som spilles til spilleren. Innsatsen betaler når kortene danner forskjellige typer par, som er kort av samme rang. Et perfekt par har kort av samme farge, et farget par har kort av samme farge og endelig er det noen andre par.

Buster Blackjack-sideinnsatsen betaler når forhandleren bryter. Utbetalingen er større når det er flere kort i dealerens busted hånd. Hvis spilleren har en blackjack når dealeren bryter utbetalingen er enorm.

Den progressive blackjack side-innsatsen betaler når du kommer fra to til fire esser som deles etter hverandre i hånden. En prosentandel av hver Progressive Blackjack side-innsats bidrar til den progressive jackpotten. For å slå den progressive jackpot må du bli utdelt fire påfølgende ess i samme dress, som begynner med det første kortet.

Lucky Lucky side-spillet er bestemt på dealerens ansiktskort og spillerens første to kort. Spillet utdeler utbetalinger for forskjellige kombinasjoner av en håndverdi på 21, unntatt blackjack.

21 + 3-sidespillet betaler hvis spillernes innledende to kort og forhandlerens forsiden opp kort danner en flush, straight, tre i en slags, rett flush og egnet tre i en slags kombinasjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *