Hvis du liker online video slots med forskjellige og intrikate mekanismer, bør du prøve Frosne Diamanter. Det har blitt utviklet av Rabcat Gaming, som var den første uavhengige spillutvikleren som jobbet eksklusivt for Microgaming. Rabcat video slots er kjent for sine innovative spillfunksjoner. Frosne Diamanter er live på alle Microgaming online kasinoer. Frozen Diamonds video slot kan nås fra både desktop og mobile gaming plattformer. Den passer spesielt til de små skjermene på smarttelefoner, fordi høyt betalende symboler er enkelt utformede diamanter av forskjellige farger.

 

De lavbetalende symbolene er spillekortikoner. For å være synkronisert med temaet, er ikonene for spillekort innkapslet i is. Det ville symbolet er en flerfarget diamant. Utbetalinger for vinnerkombinasjoner blir først tildelt, og symbolene i disse kombinasjonene forsvinne. Andre symboler faller ned fra toppen og fyller opp de tomme mellomrom. Rabcat Gaming refererer til denne prosessen som første høst. Etter det første fallet dersom ingen nye vinnerkombinasjoner blir dannet, slutter spinnen. Men hvis nye vinnerkombinasjoner blir dannet, så er det en annen høst, og det kan være en lignende tredje høst i samme spinn.

 

Antallet av fallet vises ved hjelp av en indikator på skjermen. Denne typen funksjon finnes i mange online-spor under forskjellige navn. Men det som følger er unikt. Hvis det tredje fallet er aktivert, utløses gratis spinn-funksjonen automatisk. Du vil tilfeldigvis bli tildelt enten 5 gratis spinn eller 10 gratis spinn. Første fallet av enhver gratis spinn vil ha minst to villesymboler på den tredje spolen.

 

En vinnende kombinasjon i andre høst av en gratis spin tildeler et ekstra gratis spinn. De ekstra gratis spinnene har ekstra fordeler og samles for å bli spilt etter at de vanlige spinnene er fullført. I de ekstra gratis spinnene, er den tredje spolen fullt stablet med ville symboler, og alle utbetalinger blir doblet. Rabcat Gaming har inkludert et gamble spill i Frozen Diamonds videospor. Illustrasjonen er tematisk. Du må velge en av de to isblokkene som vises på skjermen. Hvis det avslører diamanten, blir utbetalingen din doblet, ellers mister du det stakkede beløpet. Gamble spillet kan spilles opp til fem ganger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *