Reel Play Poker er en annen type video slotspill utviklet av Microgaming, som er en av de mer innovative online kasino programvareleverandører. Det har et sterkt element i multi-hand video poker spill integrert i den. Vinnerkombinasjonene er ikke en streng med like symboler som i de vanlige videosporene. De er pokerhåndrangeringer fra Jacks or Better Video Poker utbetalingstabellen.

Reel Play Poker spilles i en 5×3 hjuls sett med 20 betalingslinjer. Som det er strategien for videospor, spiller du med alle betalingslinjer aktivert. Du kan satse opptil 20 mynter per betalingslinje og velge en myntstørrelse fra 0,01 til 0,25. Du tar valgene avhengig av størrelsen på bankrollen din. Spillet har ikke de vanlige symbolene på videospillautomater, men bruker faktiske spillekort (ikke spillkortikoner som brukes til lavbetalende symboler i videospor).

Når du aktiverer spillet, deles fem kort fra en enkelt dekk i et demonstrasjonsområde under hjulene. Deretter velger du kortene du vil holde ved hjelp av vanlige Jacks eller Better Optimal Strategy. Vinnende kombinasjoner merkes automatisk som holdt. Hjulene som tilsvarer de holdt kortene, er fylt med de kortene som i multi-hand video poker spill. Disse hjulene er faste og bare de gjenværende hjulene spinner. Når hjulene stopper, sammenlignes fem-kort pokerhendene på alle 20 betalingslinjer med Jacks eller bedre utbetalingsbord. Du vil legge merke til at i Reel Play Poker 20 pokerhunder dannes med 15 kort. I multi-hand video poker trenger du 100 kort for 20 hender. Dette er fordi i dette innovative Microgaming-spillet er hvert kort en del av flere betalingslinjer.

Det er en veldig viktig forskjell fra de vanlige video slotene der vinnende gevinstlinjekombinasjoner må starte fra første hjul og vises etter hvert. I jacks eller bedre vinnende kombinasjon kan de to jacksene falle hvor som helst på betalingslinjen og ikke nødvendigvis på påfølgende hjul. Den laveste utbetalingen er for et par jacks som betaler 1 mynt per mynt satset på en betalingslinje. Den høyeste utbetalingen er 800 mynter per mynt satset for en royal flush. Utbetalingstabellen justerer for antall innsatte mynter og myntbetegnelsen og viser de faktiske utbetalingene i studiepoeng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *