Ikke alle vet hvordan man spiller poker. Noen av dere kanskje tror at du vet, men etter å ha sett deg ned ved et bord, kan du kanskje finne ut at du vet mye mindre enn du trodde. Det finnes mange “Dos og don’ts guider der ute” for de forskjellige pokerspillene der ute. Dette er ikke en av dem. Hva du finner her er en “hvordan å spille” guide, for å hjelpe deg med å spille poker litt bedre.

Vær komfortabel folding

En av de tingene du kanskje ønsker å gjøre er å bli mer komfortabel med folding. Det er ingen skam i folding. Hvis du har en hånd som ikke skal fungere for deg, hvorfor skal du holde deg i spillet? Trekk ut og fold; du vil takke deg for det senere. Noen pokerspillere har det dumme forestillingen om at folding er for tapere – det er det egentlig ikke. De eneste som er tapere til slutt, er de som ikke bretter seg når de skal. De er ganske bokstavelig talt, de virkelige taperne.

Øv poker

En annen ting du bør gjøre er å øve og lære om poker. Det er mange ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg med dette. Internett er fylt med flotte pokerspill som kan spilles gratis, og pokerskole treningssteder. Det er ingen finere måte å forbedre dine ferdigheter på.

Les pokerbøker

Pokerbøker brukes også ofte til å forbedre sin kunnskap om spillet. Noen av disse er ganske komplekse for nybegynnere, men det er mange toppbøker der ute som hjelper deg med å få tak i poker til det bedre, uansett hva du opplever.

Poker nettsteder

Internett er fylt med hundrevis av nettsteder, hvorav mange er uvurderlige ressurser i ditt forsøk på å lære poker. Noen er reservert for mer utfordrende spillere, og andre er ideelle for nybegynnere. De inneholder gratis spill, pokerråd, god pokerstrategiseksjon og mye mer. Det beste er, disse ressursene er nesten alltid 100% gratis også. Følg deres råd, og du bør snart finne deg selv i stand til å spille bedre poker.

studerer

I tillegg til å lese pokerbøker, vil det også være nyttig hvis du studerer litt. Hvordan studerer du poker? Begynn med å ta med informasjonen du har lært fra bøkene dine og vennene dine; ta det og sett det i kraft. Før du spiller for ekte penger, hvorfor ikke organisere et par gratis pokerspill mellom venner. Hvis du kan slå dem, er du klar. Alternativt, å lære å spille poker med andre nybegynnere er en fin måte å studere spillet på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *