I Video Poker er det en invers korrelasjon mellom styrken til starthånden og den kompetansen som trengs for å spille hånden godt. Det er enkelt å spille store trekker og parbaserte hender, men det er mye vanskeligere å spille korthendt på riktig måte fordi det er så mange flere muligheter som synes å være fornuftige. Det vi vil gjøre her er å bryte ned noen av de mer avanserte spillene i Jacks or Better med disse hendene for å gi deg en ide om hva du skal se etter når du har en høy korthånd uten større trekk.

Tre kort til en kongelig er sterkere enn fire til en flush draw eller lav par, så det er vårt utgangspunkt. Hvis du har tre kort til en rett flush uten mellomrom eller et gap, så vil du være i god form så lenge den er 3-4-5 eller høyere. Neste opp, leter du etter to-kort kombinasjoner for en kongelig som ikke inkluderer en ti. Alle andre tre-kort straight-flush-trekk er den neste høyeste håndflaten, og den dekker den øverste enden av høye korthender med de store trekkene.

Hvis du ikke har tre til en rett flush, og du ikke har minst to til en kongelig uten ti, må du bryte opp ting i bestemte kategorier av hender. KQJ-kombinasjonen av kort som ikke er i flush draw er den øverste delen av dette lavest sett med hender, og det er den eneste kombinasjonen med tre kort som betyr noe på dette punktet. Under det har du KQ og QJ offsuit-kombinasjoner som er de sterkeste kombinasjonene av to høye kort som ikke passer på grunn av de lange mulighetene. Egnede kombinasjoner av QT og JT er neste på linje etterfulgt av alle de andre to-kort offsuit-kombinasjonene som AK, AQ, AJ og KJ. Disse blir etterfulgt av KT egnet. Legg merke til at du aldri vil spille bare AT passer.

Hvis du ikke har minst KT egnet, vil du bare gå for single-kort situasjoner med en jack eller bedre. Så hva skjer når du ikke har minst et enkelt høyt kort med jack eller høyere, vil du faktisk bare gå videre og kaste bort alle fem av kortene dine. Årsaken til dette er at sjansene dine for å få en slags utbetaling med en ny uavgjort er høyere enn å spille noe som en to-kort straight-flush-kombinasjon uten høye kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *