Det er vanlig at online blackjack-spillere også har en forkjærlighet for andre kortspill som poker. Det du kanskje ikke vet, er at vellykkede poker- og blackjack-spillere deler mange ferdigheter. Du kan faktisk forbedre blackjack-spillet ditt ved å bruke noen av de samme teknikkene som fungerer i online poker.

Først og fremst er det viktig å forstå at poker og blackjack begge er spill. Målet til de som spiller dem er å vinne penger. Det burde i hvert fall være målet ditt. Ingen med hjerne vil satse på blackjack eller poker med den hensikt å miste pengene sine.

I poker kreves disiplin for å håndtere starthender, innsatsstørrelser og bløffer. Den vinnende pokerspilleren må vite hvilke hender han skal spille og hvilke hender som skal brettes. Han eller hun må vite hvilken størrelsesinnsats som sannsynligvis vil få andre spillere til å kaste seg eller ringe. Bløffe for mye kan være en rask vei til å gå brak, så det kreves også disiplin i denne forbindelse.

Blackjack-disiplin er for det meste forbeholdt penger. En kortteller må vite når oddsen er mer i deres favør og motstå fristelsen til å gjøre store spill til den tid kommer. De må også vite når de skal avslutte en økt for å bevare et overskudd og minimere et tap.

Mangelen på disiplin ved et kortspill har vært mange spillere. Når man mister disiplin blir spillet bare en gamble. Spør hvilken som helst profesjonell spiller av begge spillene, så vil de fortelle deg at spillene aldri er en gamble for dem. De er øvelser med ferdigheter og disiplin

Begge spillene ber spilleren ta beslutninger. Heldigvis, i blackjack er avgjørelsene vanligvis mer enkle. Du må bestemme når du skal treffe, stå, dele eller doble. I poker innebærer de største beslutningene om du skal ringe, heve eller kaste deg. Noen pro-pokerspillere som Doyle Brunson vil fortelle deg at det ikke skal være en akseptabel avgjørelse å ringe. Hvis hånden er god nok til å spille, er den god nok til å heve.

Som en fersk artikkel i Card Player-magasinet påpekte, bidrar beslutningsprosesser til mye press. Å lære å styre press er noe enhver pokerspiller blir god på. De som ikke blir flinke til det, varer ikke lenge i poker. Fellesgrunnlaget her er at både poker- og blackjack-spillere må være kule under press. I poker er det en betegnelse på å miste kul. Det kalles å gå “på vipp”. Hvis du vipper i blackjack kan resultatene være katastrofale. Du vil satse mer enn du burde og ta dårlige avgjørelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *