Spillet av blackjack er kjent for å være vanskelig å lære å spille fordi strategien er så dype. Det vi har her er fire leksjoner for å hjelpe deg å lære å spille dette spillet på et høyt nivå ganske raskt. Den første leksjonen er at du må fokusere på de spillene du kommer til å se mest, og spillene som vil påvirke dine utbetalingsrater mest. Vi skal bryte noen av dem ned, men du må tenke på det store bildet når du kommer opp med strategier og bruker dem i ekte hender.

Den andre leksjonen er at dobling er en av hovednøklene til en sterk vinningsrate. Du vil doble når du har myke hender 18 og lavere mot svake forhandlerskort, og du vil også doble med harde neser, titalls og elevens i bestemte situasjoner.

Med et hardt ni, bare doble mot svake forhandlerskort. Med tiere og elevens kan du imidlertid doble med mindre du er opp mot henholdsvis ti eller bedre eller et ess. Det er ganske enkelt å lære når du skal doble i blackjack hvis du følger disse generelle retningslinjene.

Den tredje leksjonen har å gjøre med overgivelse. Når du overgir, gir du opp halvparten av innsatsen din, tar tilbake den andre halvdelen og forlater alle sjansene for å vinne hånden. Dette kan spare deg for penger i de verste situasjonene, men det vil absolutt drepe vinneren din hvis du bruker den enda litt oftere enn du burde. Hvis du har en hard 16 mot en ti eller et ess, så vær så snill å overgi.

Dette er de to store situasjonene hvor du skal overgi, og de fleste andre tilfeller er avhengige av spesifikke regler som ikke er i de fleste blackjackvariasjoner.

Endelig har vi vår fjerde leksjon: de svake og sterke forhandlerskortene. Svake forhandlerskort er seks eller lavere, og sterke forhandlerskort er syv og høyere. De svakeste kortene som forhandleren kan ha, i rekkefølge, er seks, fem, fire, tre og to. Mot svake forhandlerskort bør du ikke slå harde hender 12 eller høyere fordi sjansene for forhandleren som går bust er spesielt høy, slik at du får bedre resultater ved å stå i stedet. Dette virker anti-intuitivt, men det er en av pilene i Blackjack Strategy som du absolutt trenger å lære på høyt nivå for å gjøre det bra i dette spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *