Blackjack er et av de mest populære spillene i spillmiljøet. Utfallet av dette spillet påvirkes av ulike beslutninger tatt av spilleren. Spillere kan kun ha vinnende økter når de har riktig ferdighet og tips for å spille spillet.

For å få deg de beste sjansene for å vinne sesjoner, her er en liste over topp 5 måter å vinne stort på Blackjack.

1. Bruk grunnleggende strategiplan
Det er en form for gambling med et bestemt sett med kort og regler, og begrensede muligheter for forhandlerkort. Derfor er det mulig å ramme en komplett strategi. Det er alltid en best mulig måte å spille hver hånd mot dealerens opp kort. Det gode er at du kan bruke dataprogrammer til å bestemme den fineste strategien. Bruk denne strategiplanen til å spille blackjack.

2. Finn og spill gode spill
Hvis du tror at du kan bruke samme regel til alle spillene, gjør du en stor feil. Virkeligheten er at det finnes ulike reglervarianter som kan skape en stor innvirkning på dine vinnende økter. Huskanten kan variere fra mindre enn halv prosent til 2% basert på reglene.

3. Unngå å ta forsikring
Du kan finne forsikring lukrativ på kort sikt, men i det lange løp vil forsikringen få deg i nærheten av å tape en innsats. Når forhandleren har et ess for forsiktig kort, kan hun tilby spillere et forsikringsspill. Denne innsatsen betaler 2 til 1 og en halv for den opprinnelige innsatsen. Hvis dealeren har blackjack, vinner du forsikringsspillet, men hvis situasjonen er annerledes så mister du forsikringsspillet.

4. Lær hvordan å telle kort
Du kan bekjempe huskanten hvis du vet hvordan du teller kort. Du kan til og med bryte – selv spillet på denne måten. Telekort er hovedsakelig knyttet til å holde oversikt over forholdet mellom høye og lave kort igjen i skoen eller dekk. Hvis forholdet øker så øker sjansene for å vinne også.

5. Double-Down
Dette er kanskje en av de beste måtene å redusere huskanten i løpet av spillesesjonen. Ved å fordoble innsatsen i en sterk posisjon kan du utnytte styrkeposisjoner og svinge balansen fra videreselgeren. I henhold til tommelfingerregelen, dobbelt-ned alltid på 11, bortsett fra når du er mot et ess, eller unntatt når en forhandler er 10. Hvis du i alle fall har det vanskelig å dobbelte ned, må du treffe bortsett fra ulike situasjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *