Paylines, enkelt sagt, er mønstrene der vinnende kombinasjoner må falle på for å oppnå en seier i et spilleautomat. Det virker da at de er uunnværlige, men faktisk sliter flere og flere slots tradisjonelle betalingslinjer til fordel for en “måter å vinne” -mekanisme.

En “måter å vinne” -spill kan løfte hundrevis flere muligheter til å skape en seier enn en vanlig slot, men er det bare å snakke? Gjør disse typer spill faktisk mer og hvordan fungerer de selv? I dag diskuterer vi alt du trenger å vite om “måter å vinne” spor, inkludert om de er verdt å spille og hvilke du bør prøve.

Siden de har gått på nettet, har sporene gått langt fra de ydmyke enarmede bandit typen spill som pleide å bli spilt. Nå kommer de med så mange bjeller og plystre det er vanskelig å vite hvor du skal begynne. Spillere kan velge mellom et stort utvalg forskjellige temaer, en rekke hjul, bonusrunder, ekstra spinn og mer. Mens alle disse tingene er verdt å vurdere, er kanskje den viktigste faktoren i et hvilket som helst spor det hvordan det lønner seg.

Flere tradisjonelle spilleautomater bruker betalingslinjer, noen ganger referert til som winlines, for å bestemme når de skal betale ut. Dette er de rette, diagonale eller zigzag linjene du finner i spaltens utbetalingstabell, og de viser deg hvilket mønster som er en vinnende kombinasjon. På den annen side vantes “måter å vinne” spor bare ved å lande symboler på påfølgende hjul, uansett hvilken type linje det skaper.

Måter å vinne spor kan også skryte av at de ‘betaler begge veier.’ Dette betyr ganske enkelt at kombinasjoner kan gjøres fra enten venstre til høyre eller høyre til venstre, mens i tradisjonelle spilleautomater starter lønnslinjer alltid til venstre. I tillegg vil disse slottene fortelle deg hvor mange måter du skal vinne før du spiller. Vanligvis er dette enten en tall på 243, 720 eller 1,024. Dette tallet refererer til mengden av mulige kombinasjoner som vil telle som en seier.

En av de største grunnene til at folk spiller måter å vinne spilleautomater på, er at de faktisk tilbyr flere muligheter til å vinne enn vanlige titler, og de koster vanligvis det samme som et vanlig spor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *