Hvis du er en fan av Jacks or Better spesielt, eller hvis du ønsker å jobbe med video poker grunnleggende generelt, så er det noen viktige begreper som du trenger å vite som kommer fra dette spillet . Fordi så mange Video Poker Spill nesten alle av dem faktisk er basert på paytable og strategier Jacks or Better, kan arbeidet med dette spillet forbedre din pokerspiller i noen av de andre. Vi ønsker å gi deg de generelle ideene du trenger for å maksimere mulighetene dine for å vinne i video poker.

Det første du må vite er rekkefølgen på de store tegningene og hvordan de relaterer seg til hender. De viktigste trekkene er fire til en kongelig flush, fire til en straight flush, og tre til en royal flush. Fire til en kongelig er den beste tegningen du kan ha, og det er faktisk bedre enn noen hånd gjort mindre enn fire i en slags. Med fire til en rett flush, kommer du til å finne at det er bedre enn to par, men verre enn tre i en slags. For eksempel, du kommer ikke til å bryte opp en flush for en straight flush. Tre til en kongelig er verre enn et høyt par og bedre enn et lavt par, men det er også bedre enn et kort med fire kort til en vanlig flush.

Deretter må du vite den relative styrken til de mindre trekkene. Fire kort til en flush og en straight draw er de som betraktes som de mindre trekkene, og deres forhold til høye og lave par er det som vil bidra til å holde deg rett. En flush draw er sterkere enn et høyt par, men et høyt par er sterkere enn et lavt par. Endelig er et lavt par bedre enn en uavgjort straight draw.

Grunnen til at du vil vite hvordan alle disse trekkene er knyttet til hverandre og ulike hender er at det vil hjelpe deg med å ta avgjørelser der hånden din kan spilles på to forskjellige måter. Dette er nøkkelen som bestemmer om du er en god videospiller eller ikke, og derfor er det hendene du bør fokusere på hvis du prøver å forbedre spillet. Undersøk disse forholdene for en stund, og du vil enkelt kunne hente dem når du kommer inn i disse hendene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *