Ethvert online roulette spill du velger, vil tilby standard spill og spill. Men de beste leverandørene av online kasino-programvare har forbedret sine nyeste roulettevarianter gjennom visuell appell, enklere navigering og tilleggsfunksjoner. Premier Roulette fra Microgaming er en slik online roulette variant.

Et av målene med programvareleverandører er å gi deg større valg, slik at du kan nyte en personlig spillopplevelse. Microgaming Premier Roulette tilbyr alternativet Change Table customization. Du kan velge svart eller brunt for roulettehjulet, og grønt, rødt eller blått for filtens farger. Det er to visninger for skjermen. Hjuloppsettet viser roulettehjulet i 3D-format og er praktisk for å plassere anropsspillene og splits-innsatsene. Bordoppsettet gir en flat utsikt og er bedre for å plassere de vanlige innsiden og utsiden. I Microgaming Premier Roulette kan begge layoutene ses side om side.

Fra øverste venstre hjørne av skjermen kan du aktivere noen innovative funksjoner. Video Zoom-funksjonen zoomer inn på det vinnende nummeret etter at hjulet kommer til hvile. Vinne-detaljer-funksjonen viser detaljene for alle innsatsene som har vunnet, beløpet staked, utbetalingsforholdet og beløpet som er vant. Hvis du ikke vil bruke denne funksjonen, kan den deaktiveres. Microgaming Premier Roulette tilbyr to spillhastigheter å velge mellom. Turbo eliminerer animasjonen av hjulspinnet og viser direkte ballen i den endelige lommen. Dette gjør at du kan få mange flere spinn i en gitt tid.

Den statistiske informasjonen vises øverst til høyre. Du kan se innsatsbeløpet og Won-beløpet. Denne delen Historikk viser de siste ni numrene som heter, med separate kolonner for røde og sorte tall. Dekkprosent viser prosentandelen av tall som dekkes av innsatte innsatser. Hvis du vil utføre en mer detaljert analyse av spillet, finner du mer detaljert informasjon ved å klikke på Statistikk-knappen. Microgaming Premier Roulette kan spilles i Expert og Regular modus. Ekspertmodusen tillater automatisk spill basert på redigert innsatsoppsett. Derfor kan du sette opp en rekke spinn og lene deg tilbake mens spillet fortsetter uten manuell innblanding. Microgaming Premier Roulette er en europeisk roulette variant, som tilbyr en lavere huskanten enn amerikansk roulette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *