Vår avanserte roulette-strategi er bra for erfarne spillere, som har spilt spillet mye og som kjenner spillet godt. Dette er en veldig effektiv strategi, og vi anbefaler den til alle som har råd til å bruke den. Det utføres på europeisk rulett bare fordi det gir deg bedre vinnersjanser. Den eneste ulempen er at det krever et stort innskudd som er nødvendig, slik at du er trygg i tilfelle en uflaksstrek.

Praktisk sett er vår avanserte roulette-strategi lik mellomstrategien, men her satser du på 7 tall, noe som øker sjansen for deg å vinne spinnet til 18,93%. Innsatsen er mer dynamisk, høyere og gevinstene er også større. For å kunne utføre dette systemet, på den mest effektive måten som mulig, må du ha $ 3430 i balansen fordi du på denne måten vil kunne takle en uflaksekvens på opptil 20 spinn på roulettehjulet, hver med 18,93 % sjanse for deg å vinne. Vår avanserte strategi kan også gjennomføres med et mye mindre innskuddsbeløp – $ 430, men med en slik balanse vil du kunne holde i opptil 12 uheldige spinn på hjulet. Du kan også begynne å utføre det avanserte systemet med en saldo på $ 1204, som vil være nok for opptil 16 uflakspinn.

Slik blir den avanserte roulette-strategien gjennomført. Du velger syv tall, som du tror det vil være heldig for deg og satse $ 1 på hvert av dem ($ 7 i alt). Du klikker på spinn og venter på at et nummer skal komme ut. Hvis tallet som kom ut er et av de syv tallene du har valgt, vinner du og gjentar den samme innsatsen på de samme syv tallene. Du fortsetter å gjøre dette hver gang du vinner. I tilfelle du taper, må du imidlertid fortsette å satse i henhold til diagrammet vi har laget for deg nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *