Roulette-spillet er interessant på mange måter og vil holde deg underholdt gang på gang. I beste fall vinner du plysjgevinster gjennom roulette, uten større dyktighet. Kanskje dette er grunnlaget for rouletteens store popularitet! I denne delen av artikkelen vil vi fortelle deg mer om det grunnleggende og reglene for roulette, og vi vil også introdusere de tre mest populære strategiene for roulette.

Grunnleggende om roulette

Roulette er et hundre år gammelt spill som tilsynelatende ble spilt allerede på 1700-tallet. Spillet har endret form noe gjennom århundrene, og i dag har det også fått mange forskjellige versjoner på nettet. Hovedversjonene av spillet er europeisk, amerikansk og fransk roulette. Online roulette kan være noen av disse.

Roulette regler

Reglene for roulette er veldig enkle, så alle vil lære å spille dette spillet raskt. Men siden roulette er tilgjengelig online i mange forskjellige former, er det bra for deg å være kjent med dens grunnleggende regler, samt noen få nyanser som finnes for de tre nettopp nevnte versjonene. På denne måten er rouletteopplevelsen din garantert meningsfull og muligens også herlig seirende.
Casinospillet kunne ikke være mye mer klassisk enn rulett. Det ikoniske roulettehjulet og ballen er kjent for nesten alle, og det er enkelt å komme i gang. Først og fremst er å vinne i roulette alltid basert på flaks, uansett hvilken versjon eller strategi som brukes.

Ideen i spillet er enkel: du legger bare innsatsen din på bordet for nummeret du satser på på slutten av stopprunden på rouletteballen. Hjulet inneholder kulehull for hvert nummer som finnes på spillbrettet. Tallene finnes i europeisk rulett mellom 0 og 36, og i det amerikanske er det et ekstra 00. I tillegg til tallet alene kan du også plassere innsatser i riktig farge eller til og med for en bestemt gruppe med tall. Vi kommer nærmere til disse neste.

Spillets gang

Når alle spillerne har plassert sine spill på et live roulette-spillbord, en spillansvarlig eller en tradisjonell bordspillmaskin, kan du starte roulettehjulet. Så setter en liten metallkule i sving og roterer langs kanten av hjulet i motsatt retning. Når roulette-spillhjulet stopper, reduseres også tempoet på ballen, og det spinner inn i en av skuffene. Der ballen stopper er sluttresultatet av runden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *