Seven Card Stud er blant de mest spillte pokervariasjonene i verden, og har beholdt sin enorme popularitet helt siden den først ble introdusert rundt den amerikanske borgerkrigen. Denne variasjonen adskiller seg fra Texas Hold’em, fordi spillerne her behandles syv kort hver for seg.

Spillet består av fem spillrunder og utnytter vanligvis en grense-bettingstruktur ettersom spillene er plassert i angitte, forhåndsbestemte trinn som er oppført ved bordet. Nedenfor presenterer vi de grunnleggende spillereglene i Seven Card Stud.

Ved starten av spillet før spillerne blir utdelt kort, er de pålagt å bidra til potten med en liten mengde, referert til som Ante. Med andre ord, dette er en tvungen innsats du må betale for å bli håndtert.

Når alle på bordet betaler sin Ante, mottar hver spiller totalt tre kort, hvorav to vender ned, mens den tredje står opp. Merk at disse tre kortene deles en om gangen til hver spiller ved bordet. Denne runden kalles Third Street, og spilleren, som ligger umiddelbart til venstre for forhandleren, er den første som mottar et kort.

Personen som har det laveste rangeringsfront-kortet er utnevnt som en innspillingsposisjon og kreves for å gjøre en annen tvungen innsats for å starte handlingen.

Når alle har handlet med klokken i sin tur, deles hver deltaker i spillet enda et oppadvendt kort som markerer starten på neste runde av spill eller fjerde gate. Denne gangen er den første spilleren som viser den høyeste rangeringen på Fourth Street. Alternativene for denne personen er enten å sjekke eller satse på det lavere beløpet, tillatt ved bordet.

Den fjerde gaten etterfølges av en runde av spill, med alle spillere i hånden som svinger med klokken. Deretter begynner Fifth Street med alle som mottar enda et tredje, oppadvendt kort. På samme måte som den forrige innsatsen, forventes den som er i besittelse av den høyeste verdien, å handle først. Fra denne runden blir de større innsatsen brukt.

Den sjette gaten er den endelige, fjerde eksponerte kortspilleren deltar i et spill med Seven Card Stud. Igjen har personen som er i besittelse av forsiktige kort av høyeste verdi, berettiget til å starte handlingen. En annen spillrunde følger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *