Sic Bo er et svært populært terningspill som ble oppfunnet i Kina for hundrevis av år siden. Det spredte seg til resten av verden og spesielt gjennom USA i det 19. århundre. Spilt med tre terninger, har spillet også andre navn som Tai Sai eller Dai Siu som oversetter til engelsk som stort eller lite. Sic Bo er et ekte sjansespill, og det har ganske enkle regler. I tillegg til tre terninger involverer spillet styret hvor spillalternativer vises samt mulige utbetalinger. Alt du trenger å gjøre er å plassere innsatsen din på en eller flere alternativer, og riktig gjette utfallet av terningen.

Når du spiller Sic Bo, kan du satse på ett eller flere tall. Styret ligger rett foran deg med alle spillalternativer som vises, og du skal velge en foretrukket innsats. Utbetalingene kan variere fra ett bord til et annet, så velg et brett med de beste premiene. Nå som du kan forklare alternativene, kan du fortsette og velge en strategi du vil søke. Du bør velge en strategi i henhold til ditt erfaringsnivå.

Low Risk-strategien er utviklet for nybegynnere. Hvis bankrollen din ikke er veldig høy og du ikke er opplevd, kan du finne denne defensive strategien nyttig. Hvis du velger det, kan du prøve å spille små og store spill eller kombinasjonsspill som gir deg lavere, men konsistente utbetalinger.

Medium Risk-strategien er skreddersydd for Sic Bo Spillere med et middels budsjett, og det innebærer mer komplekse spill. Du kan kombinere innsatser for å maksimere dine vinnende sjanser. Du kan for eksempel spille dobbel og total innsats. Disse spillene kan gi noen høye utbetalinger, men hvis du mister, blir tapet ditt også større. Derfor er denne strategien mer praktisk for mer erfarne spillere.

High Risk-strategien er en for high-rollers eller Sic Bo-eksperter. Det innebærer også mer kompliserte spill, eller, for å være presis, kombinasjoner av spill. Hovedmålet er å vinne flere premier i en terningkast. Dobbel, Kombinasjon og Totalt spill kan spilles samtidig. For eksempel kan du plassere en 3-enhetssats på en totalt 8, en 2-enhetssats på kombinasjon av 2 og 3 og 2-spill på Dobbel 1, 2 og 3. Du vil vinne 27: 1 hvis summen er 8 , 12: 1 hvis 2 og 3 kombineres, og 22: 1 hvis et Double-bet vinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *