Online poker er flott, men noen ganger må du ta spillet til neste nivå. Å spille et godt pokerspill og opprettholde et poker-ansikt er vanskeligere enn du tror, ​​spesielt når spenningene er høye. Live poker er spennende og kan potensielt være verdt.

Et poker ansikt er et enkelt uttrykk som du opprettholder uavhengig av situasjonen din. Mange trodde at et poker ansikt var et bestemt ansikt der du ikke uttrykte noe uttrykk. Mange spillere gjør mange ansiktsuttrykk, rødmer, holder pusten eller gir andre tegn når de bløffer eller holder en stor hånd.

1) Slapp av
Å holde følelsene dine i sjakk om hånden du har blitt utdelt, kan være vanskelig. Det første trinnet for å mestre ditt poker ansikt er å slappe av, være i kontroll over situasjonen, uansett hvor stresset eller spennende du er. Gjemmer din reaksjon er din makt, siden ingen vil vite hva du tenker eller hva du skal gjøre.

2) Vedlikehold av øyekontakt
Du kan vinne overdelen ved å vise din selvtillit og skremme motstanderne dine ved å låse øynene med dem. Hvis du finner det vanskelig å opprettholde øyekontakt med ditt poker ansikt, er nøkkelen å se på nesebroen og holde fokus.

3) Puste
Kontrollere pusten din er viktig, da dette er en av de mest fortellende tegnene på at noen bløffer som når du blir stresset, begynner pusten din automatisk å bli grunne, noe som gir oppmerksomhet. Sørg for å puste sakte for å berolige deg og ikke gjøre det klart at du ikke bløffer.

4) Dekk ansiktet ditt
Ved å ha solbriller, en lue eller et skjerf begrenser du hva motstanderne dine kan se, noe som gjør det mye vanskeligere å lese pokerfronten og kroppsspråket. Dette er et spesielt godt tips for de som ikke har mestret sitt poker ansikt ennå.

5) Begrens din snakk
Hold ordene dine enkle, hold deg til fakta i spillet og prøv ikke å bli distrahert. Unngå å snuble over noen setninger eller si “um”, da dette viser at du ikke er trygg på hånden din, eller er usikker på om du skal bløffe eller ikke.

Hvis du ikke viser noen følelser i en situasjon, gjør du det utrolig vanskelig å lese kroppsspråket ditt. Over tid kan du være oppmerksom på de finere detaljene i å skape det perfekte pokerfaget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *