Blackjack er et riveting kortspill som kombinerer ferdighet, strategi og flaks på en svært unik måte. Det er enkelt å spille en grunnrunde, men kan ta livet for å mestre alle sine intrikatesser. For virkelig å bli en virkelig vellykket online blackjack-spiller, er det viktig å ha en forståelse av grunnleggende spillstrategi. Mange Online Blackjack nettsteder og online kasinoer vil gi informative artikler og enkle kart som legger ut elementær black jack strategi.

Hovedobjektet med blackjack er å bygge en hånd hvis verdi er så nær 21 som mulig uten å gå over (“busting”). Alle deltakere spiller mot forhandleren, aldri i konkurranse med hverandre. Forhandleren har en betydelig fordel i forhold til andre spillere ved at han opptrer sist, etter alle andre spillere, noe som gjør det mer sannsynlig for en spiller å byste før forhandleren.

For å starte spillet, handler dealeren to kort til hver spiller med forsiden ned, med hånden som viser ett kort med forsiden opp. Kort 1-10 teller til pålydende verdi; Bildekort (J, Q og K) er hver verdsatt til 10 poeng; eset kan telle som enten 11 eller 1.

Hver spiller har i sin tur muligheten til å “treffe” og motta et annet kort; ‘Stå’ og forbli med kortene han har; ‘Doble ned’ og doble innsatsen deres, men motta bare ett ekstra kort; eller “splittet” skal de få to kort med samme numeriske verdi. Hvis en spiller splitter, spilles de to kortene av samme verdi som en separat hånd for de samme innsatsene.

Den mest moderne blackjack-strategien navigerer sannsynligheten i forhold til spillernes potensielle trekk før forhandleren opptrer og forhandlerens etterfølgende slag og stående restriksjoner. Den generelle ideen er at en spiller skal slå når det ikke er noen mulighet han kan bryte. Så, med totalt 12 eller over, avhenger handlingen mer på forhandlerens opp-kort. For eksempel, med en spillerhånd på 13 og forhandler opp-kort på 14, er det riktig strategisk trekk å stå. Ifølge forhandlerrestriksjoner må forhandleren slå hånden, uansett hvilket kort som gjemmer seg under. Siden du også har mulighet til å busting, hvorfor ikke la forhandleren ta all risiko? Selvfølgelig, hvis forhandleren er heldig og ikke bytter, vil du miste hånden. Men dette er det morsomme av spillet; den fine linjen mellom sannsynlighet og flaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *