Kombinere aspekter av kortspillpoker og rummy kan Knock Poker spilles med så få som to og så mange som seks spillere, men det ideelle Knock Poker-spillet er vanligvis begrenset til mellom tre og fem spillere. Selv om det ligner på Knock Rummy, er hendene rangert i samme rekkefølge som i poker.

Spill begynner med en enkelt chip ante og hver spiller mottar fem kort, akkurat som om det ble spilt et vanlig spill med Draw Poker. De resterende undealt-kortene plasseres deretter i midten av bordet som et lager. Åpningsspilleren trekker kortet som ligger på toppen av lageret, som han deretter kan bestemme seg for å beholde eller kaste bort. De andre spillerne kan da enten trekke seg fra aksjene eller kassere. Slik påkaller spillet Rummy.

Etter å ha tegnet et kort, men før du kaster det, kan en spiller banke. Hva menes med en banke er i utgangspunktet at spilleren kaller en showdown. Et showdown i sin tur betyr at de andre spillerne bare får en ekstra sjanse til å tegne. Deretter blir kortene avslørt, og den høye hånden vinner potten. Hvis spilleren som ringte banken vinner, får han til å ta to chips fra hver av spillerne som bodde. De som følte at de ikke kunne vinne og bestemte seg for ikke å bli “rømt”, noe som betydde at de tidligere hadde betalt spilleren som ringte banken en enkeltbrikke for å komme seg ut av spill. En fordel for å ringe på banken er at spilleren som kaller knocken, får til å holde disse flyktechipsene, selv om hånden til slutt ikke vinne. Men hvis dette skjer, og han ikke vinner spilleren som kalte knocken, må han betale vinneren en ekstra to chips.

Reglene for Knock Poker er ikke akkurat væske; Noen ganger spilles spillet for bonuser avhengig av hånden. For eksempel, hvis spilleren som kaller banken vinner med bestemte hender, får han tildelt visse ekstra bonuser. Vanligvis vil en royal flush tjene vinnende knocker ytterligere fire chips fra hver spiller. En straight flush ville tjene ham to chips. Noen ganger blir spillet enda spilt for slike bonuser som en ekstra brikke eller to hvis knockeren ikke trekk noen kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *