Dette spillet er omtalt av de fleste som Blackjack andre kaller det tjueen, men målet med spillet er det samme: å slå forhandleren! Dette populære bordspillet kan spilles med 1, 2, 4, 6 eller 8 kort kort. Dette spillet kan spilles 1 av 3 måter: Enkelt, dobbelt eller multi-dekk. I både Single og Double, holder forhandleren med kortene og sprer dem til spillerne. Multi-deck-spillene deles ut av en skuff. I enkelt- og dobbeltspill blir kortene behandlet med forsiden ned, hvor spilleren ikke skal hente kortene. I multi-dekkspillet blir kortene behandlet med forsiden opp til spilleren.

Objektiv

I dette populære spillet, er målet å slå dealeren ved å ha kortene dine til sammen mer enn forhandlerne, men ikke over hele nummer 21. Hvis din eller forhandlerens korthånd går over nummer 21, blir du betraktet som “Bust ‘, som betyr at du mister den runden. Hvis forhandleren ‘Busts’, så vinner du. Det er spillregelen for spilleren å alltid gå først.

Kortverdier

  • Dette spillet handler om antall kortene til pålydende.
  • Kort fra 2-10 teller til pålydende.
  • Kongen, dronningen og Jacken har en verdi på 10.
  • Ess kan telle som 1 eller 11.
  • Du har kanskje hørt ordene Hard Hand eller Soft Hand. Hard Hand representerer en hånd som ikke har et ess, fordi verdien av den hånden ikke kan endres. En myk hånd representerer en hånd som inneholder et ess, fordi verdien kan ha flere verdier.

Husk

Hvis du trekker til en myk hånd med tre kort, totalt summen hvor du teller et ess som elleve legger deg over 21, blir hånden en vanskelig hånd.

Eksempel: Du blir gitt et ess og en to. Du har 3 eller 13. Hvis du tegner en ti etter, har du nå en hard 13, fordi hvis du teller esset som 11, vil du ha 24, hvor du da blir betraktet som “Bust”.

Blackjack Table

Blackjack-bordet er et halvcirkelbord og er spesielt for Blackjack-spill. Hver spiller har sitt eget firkant på bordet, kjøper sjetongene direkte fra forhandleren eller bringer dem gjennom fra et annet spill. Hver spiller vil plassere sine innsatser i den felles sirkelen på brettet, og når dette er ferdig begynner spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *