Hvis du er en nybegynner craps-spiller, kan det være lurt å lese de andre artiklene våre først for å lære hvordan du spiller craps. Så bør du prøve å spille noen gratis craps-spill online og øve litt på ferdighetene dine. Det er viktig at du kjenner spillet fra innsiden og før du kaster deg inn i avanserte craps-strategier.

Å ha en klar forståelse av personene ved bordet anbefales også. Craps er et sosialt spill, og hvis du spiller på et live casino, bør du chatte med de andre spillerne ved bordet for å finne ut hva deres stil er og utveksle nyttig informasjon om spillet. Først bør du alltid gå med “pass line” og “pass pass line” det du tilbyr dem de beste vinnersjansene, men også ha et relativt bra utbetalingsnivå. Det anbefales ikke å velge risikable investeringer i begynnelsen.

Tips: En pålitelig craps-strategi gir deg en innsats på $ 12 på 6 og 8 etter kastet. Hvis ett av disse tallene sammen reduserer investeringen til $ 6, fortsetter du å spille til begge tallene overstiger eller 7 kommer opp. Du vinner minst $ 2, som er et lite beløp, men bra å bygge opp et større utvalg av.

Craps er omgitt av en sky full av overtro, men du skal aldri tro dem, da de kan ødelegge spillet ditt og tømme eiendelene dine bemerkelsesverdig raskt. Den første tingen å huske er at det ikke er noen heldige eller uheldige tall i craps, fordi alt er basert på matte og statistikk. Hver tallkombinasjon har en viss sannsynlighet for å bli truffet.

Du kan ikke påvirke terningen resultatet. Noen mennesker hevder at de har laget teknikker som lar deg rulle terningen på en måte som lar deg påvirke det endelige resultatet av kasting. Dette er usant, og det er egentlig ingen måte å gjøre dette på, selv om noen hevder det motsatte.

Gitt ovennevnte utsagn, bør du ikke basere spillet ditt på et kollisjonstreffmønster. Mange craps guider og nettsteder for å lære at hvis du ser en pott som alltid vinner, bør du satse på ham resten av spillet. Du bør ikke falle for løgnene på nettsteder som selger craps betting systemer som påstås å garantere deg øyeblikkelig og stor fortjeneste. Hvis du forstår begrepet craps og bruker litt sunn fornuft, vil du innse at i dette spillet er det ikke mulig å påvirke oddsen på den måten du alltid vinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *