Poker er ikke bare ett spill. Poker består av flere spill med forskjellige regler, men de deler alle visse fellesheter. Dette innlegget gir en oversikt over de vanligste typer pokerspill og hvordan du spiller dem.
Men den mest hensiktsmessige måten å starte en oversikt over Poker Spill er å se på hva alle pokerspill har til felles.

Målet ditt i et spill med poker er å vinne potten – haugen av penger midt på bordet. Den bunken med penger består av spillene som de 2 til 10 spillere ved bordet har laget på sine hender.

De fleste moderne pokerspill spilles med ekte leirepokerspiller, men du kan bruke nesten alt for å representere pengene som er veddemål i et pokerspill. Jeg brukte tannpirkere da jeg spilte med mamma i klasseskolen. Jeg brukte faktiske mynter da jeg spilte penny ante spill i videregående skole.

Hvis du vil være vert for ditt eget hjemmepokerspill, trenger du et sett med sjetonger. Du kan kjøpe høykvalitets leirepokersjenger på Amazon uten å bruke mye penger. Du trenger et sett på minst 500 chips, selv om 1000 chips er sannsynligvis bedre. De kommer vanligvis i et metallbæreveske med forhåndsbestemte farger.

En ante er en tvungen innsats du må gjøre hver hånd hvis du vil spille. De fleste stud og draw poker spill bruker antes.

En blind, derimot, er en tvungen innsats som roterer rundt bordet. Du gjør ikke denne innsatsen hver eneste hånd; det roterer rundt bordet. De fleste Texas Hold’em og Omaha-spillene bruker blinds.

Uten tvunget spill som antes og persienner, ville spillerne ikke ha noe incitament til å spille i det hele tatt. Du kan bare sitte der og brette gjentatte ganger til du har håndtert en hånd som er veldig bra. Det ville ikke gjøre for mye av et pokerspill.

Når de tvungete spillene er plassert, blir kortene behandlet. Noen spill involverer å få hele hånden din behandlet på en gang, men de fleste pokerspillene håndterer nå kortene i etapper, med runder med innsatser i mellom.

På et hvilket som helst tidspunkt i et hvilket som helst pokerspill, satser du på din hånd basert på hvor sterk eller svak du tror det er. Eller du kan være å satse basert på hvor sannsynlig det er at motstanderne dine vil brette seg.

I begge tilfeller, hvis 2 eller flere spillere fortsatt er i potten etter den siste spillrunden, har du en showdown. Spillerne viser hendene, og spilleren med den beste hånden vinner potten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *