For å starte din første hånd med 3 Card Poker, plasserer du vanligvis ante-spillet. Du kan velge en innsatsøkning som bankrollen din kan bære selvfølgelig, men for denne diskusjonen bruker vi en $ 5 ante-innsats.

I de fleste bordspill blir ante bet betraktet som obligatorisk, noe som betyr at du ikke kan spille uten å legge ante i potten først. I 3 Card Poker kan spillere imidlertid forlate ante-spillet helt og enkelt ved å satse på sidebjelken, som vil bli beskrevet neste. Oddsen på Three Card Poker betyr at du møter en mye lavere kant av huset, mer på dette er funnet i strategiseksjonen, så dette gjennomgået antar at et ante-spill er lagt til.

Du vil miste penger på Pair Plus-spillet i det lange løp, men på kort sikt kan dette spillet legge til litt spenning i Three Card Poker-økten. For denne diskusjonens skyld har vi imidlertid en $ 1-innsats gjort på Pair Plus bare for å gi en forklaring på de tilknyttede utbetalingene.

Når du har lagt ante med det valgfrie Pair Plus-spillet, vil forhandleren distribuere tre kort med forsiden opp i retningen. Forhandleren mottar også tre kort, men hånden forblir forsiden ned. Formålet med 3 Card Poker er å bare holde en bedre tre kort hånd enn forhandleren. De tradisjonelle pokerhåndsposisjonene brukes, med tre kort i stedet for fem.

Når du har fått din tre korthånd, kommer spillets avgjørende beslutning til spill. Avhengig av den relative styrken på din hånd, har du muligheten til å kaste ut og miste alle innsatser i spill eller fortsetter hånden ved å plassere et ekstra hevebud. Å øke innsatsen, som kan merkes spilles i noen online kasinoer, er alltid lik ante-innsatsen, og du kan ikke gjøre høyne-innsatsen med mindre det tidligere spillet allerede er på plass.

Hvis du velger å heve eller spille, plasserer du en annen $ 5 chip i potten. Forhandleren vil da utsette sitt eget tre-kortslag og sammenligne de to hender for å bestemme en vinner. Når forhandlerens hånd overstiger din, vil du miste ante og øke innsatser. Når hånden overskrider forhandlerens hånd, får du en rett utbetaling på begge ante og øke innsatsen, men bare når forhandlerens hånd kvalifiserer. Når både forhandlerens hånd og spillerens hånd er av samme styrke, vil både ante-innsatsen og løfteinnbetalingen returneres som et trykk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *