Noen online spilleautomater inkluderer et gamble spill. I denne funksjonen kan du satse gevinsten fra spinnet i et sidespill. Hvis du vinner gamble spillet, blir gevinstene dine riktig multiplisert, men hvis du mister gamble spillet, blir dine gevinster fra spinnet fortapt. Det er noen generelle aspekter ved gamlespillet du burde vite. Gamble spillet er valgfritt, og du er ikke tvunget til å aktivere det. Gamble spillet har ingen huskanten siden den gir matematisk korrekte odds. Denne artikkelen beskriver spill i Microgaming og Playtech-spor.

Microgaming tilbyr to versjoner av gamble spillet. Noen av de nyeste sporene har en avansert versjon. Men siden de fleste Microgaming-sporene tilbyr den tradisjonelle versjonen, er versjonen beskrevet. Det er to alternativer tilgjengelig. Du kan satse hele gevinstene dine i dobbeltalternativet, der du må gjette fargene (rød eller svart) på det neste kortet som er utdelt. Eller du kan satse på gevinstene dine i firedoblet alternativet, der du må gjette på dressen (spade, hjerte, diamant eller klubb) på det neste kortet som ble behandlet. Hvis du vinner, kan du gjenta spillespillet til du mister eller til det angitte spillspillgrensen er nådd. Denne grensen kan variere fra spor til spor og vil bli nevnt i reglene.

Playtech tilbyr også to alternativer når du aktiverer gamble spillet, men disse er forskjellige fra Microgaming-alternativene. Du kan satse på hele gevinsten din fra spilleautomaten, eller slå halv gevinst og bankhalvdel. Det er ingen alternativer i gamble spillet, som er forskjellig fra Microgaming en. Du vil bli utdelt fem kort, hvorav den første vil bli vendt opp og de andre blir ansiktet ned. Du må velge et av forsiden ned kortene. Hvis det er høyere enn forsiden opp kortet, blir gevinstene dine doblet. Hvis den er lavere enn forsiden opp kortet, mister du gevinstene dine.

Det er en fristelse å gå på gamble spillet fordi det har en null huskanten, men denne entusiasmen skal tempereres. I Microgaming-versjonen, hvis gevinsten fra spinnet er mer enn beløpet på det spinnet, unngå å aktivere gamble spillet. Ellers ta en samtale basert på din risikoprofil. I Playtech gamble spill er det forsiktig å bankere halvparten av gevinsten og innsatsen bare halvparten i gamble spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *