Den online casino revolusjonen førte til et økende antall varianter av Blackjack. Fra multi-hand og Blitz til Common Draw har spillerne i disse dager muligheter du ikke engang kunne drømme om tidligere. Live bord blackjack har vist seg å være spesielt fruktbart for slike innovasjoner. Majority Rules Blackjack er en av de mer kontroversielle av slike nyheter. Det har en ganske enkel forutsetning for å dele beslutninger med andre spillere. Hvis det å gi opp kontroll høres dårlig ut for deg, er dette sannsynligvis ikke blackjack-varianten for deg. Det er en variant av live blackjack der avgjørelser blir tatt basert på en avstemning mellom flere spillere. Det har mange navn – Majority Vote Blackjack, Best Strategy Blackjack, og så videre. Alle disse navnene betegner det samme, mest kjent som funnet i Majority Rules Speed ​​Blackjack av Playtech. Selv om det grunnleggende konseptet høres enkelt ut, er det litt mer til det.

Tabeller for slike live blackjack-spill har et ubegrenset antall seter. Som i Common Draw Blackjack spilles bare én hånd, og det bestemmer utfallet for alle spillere. Nå, i motsetning til Common Draw, får du ikke ta avgjørelser uavhengig. Avhengig av hvor mange spillere som er ved bordet, stemmer du enten på det eller dealeren kaller skuddene. Ideelt sett vil du ha et bord med 3 eller flere spillere. Hvis det er tilfelle, får du sjansen til å stemme på hver avgjørelse. Disse kan være å treffe, stå, doble, dele – alt vanlig. I det øyeblikket ett alternativ støttes av 50% av de kjøpte spillerne, blir avgjørelsen tatt. Hvis ingen opsjoner kan få 50% av stemmene, utsettes samtalen til Best Strategy-reglene.

Beste strategi er hvor denne varianten får sitt kontroversielle rykte. Hvis det er færre enn 3 spillere ved bordet, blir flyttingen i stedet bestemt automatisk. Dette skjer også hvis ingen av alternativene har mer enn 50% av stemmene. Dette gjøres i henhold til Best Setes regelsett, med forhåndsbestemte retningslinjer for hva du skal gjøre i hvilken situasjon. På den ene siden pleier dette å være samtaler med best mulig RTP. På den andre siden får du null deltakelse. Vær oppmerksom på at disse optimale strategiene kan omfatte avgjørelser til Double eller Split. Resten av denne typen blackjack er ganske identisk med alle andre live blackjack-spill. Med andre ord, den eneste forskjellen er hva vi diskuterte ovenfor. Så nå som du vet hvordan du spiller Majority Rules Black, er det eneste spørsmålet som er igjen hvorfor. Det overveldende temaet i dette spillet er mangel på direkte innvirkning. Seriøse blackjack-spillere vil umiddelbart motsette seg dette, og de har et poeng. Imidlertid er det noen fordeler som må sees på også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *