Høye kort og kort er veldig viktige i Texas Hold Em Poker. Det er derfor du burde spille dine sterke hender før floppen for å luke ut svakere hender tidlig i kampen før de blir heldige. Sikt høyt i en rett. Ikke gå for å fullføre hånden med de nedre rangerte kortene. Pass også på flops som 7 8 9 som raskt kan komme ut som straights og slå dine dobbelt høyt rangert kort.

Vær forsiktig med å spille lavrangerte par, aldri plassere høye innsatser på dem, med mindre du har stor sjanse til å få tre eller fire i en slags, ellers fold. Hvis du floper en veldig flott hånd i Texas Holdem, kan du vurdere “langsomt” spillbetydning, slik at du satser dine spill i små trinn om gangen i stedet for umiddelbart All-Ining det fra begynnelsen, holder dette motstanderne i spillet til siste runde, slik at du på slutten kan øke innsatsen din betydelig eller til og med All-In.

Ikke bekymre deg for å bli fanget på en bløff. Det er best å ikke være forutsigbart og prøve å gjøre spillspillet ditt variert slik at andre har det vanskelig å finne deg ut. Hele tiden bør du se motstanderne dine og deres spill og kroppsspråk for å se om du kan hente på noen mønstre.

Husk at mange ganger bløffer en erfaren spiller får bedre resultater, da en uerfaren spiller fordi en uerfaren spiller kanskje ikke engang er oppmerksom på bløfffaktoren, og ofte øker du automatisk, fordi det er slik de tror at spillet Texas Hold em Poker skal være spilt.

Det første du må gjøre er å lære hva de beste Texas Holdem Poker starthendene er. De beste Texas Holdem poker starthendene inkluderer ess-ess, king-king, queen-queen, ace-king og ace-queen. Du kan finne mer grundige oppføringer og informasjon om poker starthender på Internett. Når du vet om de beste starthendene, er du klar til å lære avanserte Texas Holdem poker tips.

Hvis du ikke har en av de beste starthendene, brett du! Uten en av disse hendene dine odds for å vinne er små og det er ikke verdt det å holde seg i spillet. Hvis du har en av de beste starthendene, er det en god ide å satse på og en bedre ide å øke. Raising vil tvinge spillere med dårlige eller ujevne hender å brette seg, slik at du kan få en bedre ide om hvor du står.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *