Internett blackjack-spillere er en morsom haug fordi de kommer fra alle slags forskjellige bakgrunner og kommer sammen for en enkelt sak: Blackjacks kjærlighet. Disse spillerne har en tendens til å ta ferdighetselementet til blackjack mer alvorlig enn tilhengere av de fleste andre spill, og hvis du er stolt online blackjack-spiller, har du sannsynligvis en god mengde kunnskap om hvordan du spiller spillet i en kontanterstilling mot huset . Men fordi Blackjack Turnerings Strategi ikke snakkes så mye, kan mange gode blackjack-spillere gjøre store feil i en turneringsinnstilling.

Vårt mål her er å starte deg på høyre fot slik at du forstår hva som gjør en turnering annerledes. I turneringsinnstillingen, i stedet for å spille for penger, spiller du for turneringschips, og verdien av disse sjetongene endres over tid. Jo nærmere du kommer til utbetalingene og jo dypere du kommer i turneringen, desto mindre verdi kommer du fra å legge til stabelen din. For eksempel, hvis du satser 200 chips dypt i turneringen og vinner et 200-chip-gevinst, er de 200 sjetongene du vinner verdt mindre enn de 200 sjetongene du satte i utgangspunktet. Dette har å gjøre med måten premiefondet er brutt opp blant spillerne, og hvorvidt vinneren vil ha alle sjetongene igjen i spillet, får han eller hun ikke hele premiepotten.

Du kan bruke denne informasjonen til din fordel ved å endre strategien litt basert på hvor du er i turneringen. I begynnelsen bør du spille på en måte som ligner på kontantspill fordi turneringschips er verdt omtrent hva deres kontante verdi ville være. Men etter hvert som du kommer senere inn i spillet, bør du spille mindre aggressivt i situasjoner hvor du kan gå bust. Dealers evne til å gå bust blir mer verdifull og din evne til å gjøre store hender blir mindre verdifullt når spillet fortsetter.

Blackjack-turneringer er også et sted hvor du kan la tallet påvirke din innsats på forskjellige måter. Hvis du har en stor ledelse i en turnering, kan du ikke øke innsatsstørrelsene dine så mye basert på tellingen når du bare har en liten fordel. Ved å ofre en liten mengde verdi for en begrenset varians øker du sjansene dine for å ta din sterke chip ledning inn i de siste delene av turneringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *