Pai Gow Poker er et spill som krever stor ferdighet med å sette hendene hvis du vil få de beste utbetalingsrenteene og de beste mulighetene for å vinne økter. Det er noen enkle triks som du kan lære å sette noen av de vanligste hendene riktig hver gang. Vi vil vise deg noen av de triksene som vil gi deg mulighet til å vinne både høye og lave hender for å maksimere avkastningen. Med riktig spill vil du oppdage at resultatene dine naturlig forbedres over tid.

To av de vanligste håndtypene du noensinne skal håndtere i Pai Gow Poker er når du har akkurat ett par eller når du bare har kort med høy kort å jobbe med. I begge disse tilfellene spiller du hånden din nesten nøyaktig den samme etter samme prosess. Med en høy korthånd plasserer du ditt nest høyeste og tredje høyeste kort i den lave hånden fordi ditt høyeste kort må være i høyrehåndet for å gjøre verdien høyere enn den lave hånden. Langs like linjer spiller du en hånd med ett par ved å holde paret i høyrehåndet og sette de største to uparbeide kortene dine i det lave. Når du ser mønsteret som dukker opp, er dette ganske intuitivt.

Å spille tre i en slags er en annen hånd som kommer opp at noen mennesker spiller feil feil ganske ofte. Mange tror at de alltid bør sette de tre i en høyeste hånd og de to neste største kortene i den lave hånden, men det er ikke alltid tilfelle. Hvis du har tre like i ess, bør du faktisk dele turene dine og sette en av essene i den lave hånden med det andre største ikke-parrede kortet. Dette er fordi økningen i styrke som du får fra den lave å være ess høy er mye større enn tapet i styrke fra tre av et slag i ess til et par i esser.

Poenget med disse mønstrene er å finne måter å automatisk spille felles hender, slik at du spiller dem med en meget høy grad av nøyaktighet. På denne måten er de fleste av dine avgjørelser basert på en auto-pilot modus for tenkning, og du gjør færre feil i vanlige steder over tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *