I Blackjack i dobbelt ned situasjon, vil du doble ned? Hvis ja, hvorfor gjorde du det valget? Kanskje du vil si at forhandlerens opp kort er svakt og det er riktig, og siden han har et svakt kort, kan du prøve å tjene ekstra penger; korrigere igjen.

Siden du vil tjene mer penger, bestemte du deg for å doble ned, og dette er hvor du ville gå galt. Hvis du ville doble ned med 4/4 hvorfor ville du ikke doble ned med 6/2?

Det er noen amatører blackjack spillere som bruker dårlig logikk for å ta avgjørelsene og på grunn av dette mister de mye penger. Disse spillerne heter “ploppies”, og du er en av dem hvis du tror det er en god beslutning å doble ned med 4/4 mot dealerens 5 eller 6.

Du bør splitte når forhandleren har en 5 eller 6 og du har 4/4, fordi de fleste ganger vil du bli utdelt 5, 6, 7 eller ess for 4. Hvis du mottar ett av disse kortene, bør du dobbelt ned og ved å gjøre det vil du bruke det fulle potensialet i situasjonen.

Du bør aldri dele 4/4 når forhandleren har 4 eller 3 fordi hånden hans er for sterk. Jeg har et annet spørsmål til disse “ekspertene”: Har du noen gang tenkt på de myke dobbeltdungene? Dette er når du har et ess med et annet kort og forhandleren har et lite opp kort.

Du bør vite at jo lavere din myke hånd er, jo mindre sannsynlig er det at du skal doble. Og her er grunnen til at: la oss si at du har A / 2 og forhandleren har 3. De fleste ploppies ville doble denne hånden, men det er bare feil, fordi hvis en es, 2, 3, 4 eller 9 kommer, kan du ” Ikke slå igjen.

Hvis en 10, Jack, Queen eller King skulle komme, sitter du fast på 13 og i denne situasjonen vil forhandleren vinne 63% av tiden. Det er noen unntak, hvis en 5, 6, 7 eller 8 skulle komme, så tok du en god beslutning, men denne risikoen er for stor til å ta.

Jo lavere den myke hånden er, desto mer begrenser du deg til å lage en enkelt hit. Forhandleren må ha en 5 eller 6 hvis du vil doble ned, for at du skal ha høyere sjanse til å vinne. Du bør doble ned mot 4, 5 eller 6 bare når du har A / 4 eller A / 5 og mot 3, 4, 5 eller 6 når du har Ace / 6 eller Ace / 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *