Du har kanskje sett at det er mye snakk om bonuser og omsetningskrav. Som et resultat begynner flere og flere å lure på om det virkelig er noen bonusspill som virkelig er gratis. Svaret er at de eksisterer, men de er ikke helt vanlige. Det er for eksempel gratisspinn som fordeles uten omsetningskrav. Dette er virkelig den mest fordelaktige bonusen du kan finne. Husk å lese gjennom de små skriftene, og hvis det er klart at det ikke er noen omsetningskrav, er det et gratis bonusspill, og du kan trygt dra nytte av tilbudet.

En annen vanlig type bonus som allerede er nevnt, er matchende bonus. Det betyr at innskuddet ditt matches, så du får ekstra penger på spillkontoen. Denne typen bonus er nesten alltid forbundet med omsetningskrav. Kravene kan variere. Noen kasinoer har lave omsetningskrav, for eksempel fem ganger, mens andre krever at du satser bonusen tretti ganger. Hvis du har mottatt en bonus på SEK 5.000, er det ganske vanskelig å snu den 30 ganger, spesielt hvis du har en kort periode på deg, noe som ofte er tilfelle. Denne typen bonus er derfor litt vanskeligere, og her bør du virkelig lese alle de fine vilkårene.

I dag har de fleste spillsider bonuser i noen form. Et spillselskap som ikke tilbyr bonus varer ikke veldig lenge i dagens store konkurranse. Bonuser kan imidlertid utformes på mange forskjellige måter, og hvert spillsted har sin egen løsning. Ikke glem imidlertid at spillfrie gevinster er nesten enda viktigere enn fine bonuser. Spillselskaper lisensiert på Malta, Gibraltar og Åland kan tilby skattefrie gevinster. Hvis du derimot velger et spillselskap utenfor EU og EØS, blir du beskattet av gevinsten. Dette er noe du bør huske på når du velger et spillsted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *